ISTORIC

ISTORIC

Birou de arhitectura arhitect Amer Aljabbari este un grup de arhitecti si specialisti in domeniile conexe (rezistenta structurii, instalatii, constructii, amenajari de interior) care activeaza in domeniile profesionale: proiectare de arhitectura civila si industriala, urbanism, design de interior, design de produs (mobilier, obiecte pentru acasa sau birou), design corporativ (sigla / logo, interfata e-mail, carti de vizita, alte elemente grafice necesare construirii identitatii vizuale), grafica de marketing (publicitara, fotografie de produs, template [web] personalizat si pentru conturi business Social Media), web graphic design [vezi portofoliul DESIGN, aici: ROUA@vision ].
Proiectele in care a fost implicat atelierul isi au materializarea in obiective amplasate pe teritoriul Romaniei (Bucuresti, Ilfov – total, Radauti, Deva, Campina), Irak si Qatar.
Biroul de arhitectura este condus in parteneriat de arhitectii Amer AlJabbari si Livia Geambasu incepand cu anul 1991 si are sediul in Bucuresti.

OFERTA DE SERVICII DE PROIECTARE

HISTORY

Architect Amer Aljabbari’s Architecture Office (Bucharest / Romania) is a group of architects and specialists in related fields (structure resistance, piping, heating, ventilation, construction), working in professional area: civil and industrial architectural design, urban planning, interior design, graphic design, furniture and product design. The projects in which the AAJ Office has been involved refer to investitions in Romania, Iraq and Qatar.
The architecture office has been lead by arch. Amer AlJabbari in partnership with arch. Livia Geambasu, since 1991.